B5sports Favorit
Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 4 kundrecensioner
4 Recension

Om du tycker kreatin monohydrat är en ordentlig vindpust, då är Crea Shock en orkan

– Extra fokus på pump
– Explosiv muskelstyrka och öka uthållighet
– Kreatin utan laddningsfas, ingen väntan på effekt utan mycket snabb verkan
– Super gott

Finns på rest.

299kr

Crea shock Pump – XXL Nutrition

Vad får du när du blandar fem extremt kraftfulla kreatinsorter i en kombinationsprodukt med beprövade NO-syntes boosters som pumpar musklerna till maximal fyllnad? Jo, Crea Shock Pump! Den ideala kombinationen med de bästa kreatinsorterna, tillsammans med fördelarna av maximal pump, vem skulle inte vilja ha det? Det ger inte bara de bästa förutsättningarna för att öka i styrka, utan också öka upptaget av viktiga näringsämnen i musklerna för maximal uppbyggnad. Exakt vad en seriös idrottsman vill ha!

Fördelar Crea Shock Pump

 • De fem bästa kreatinsorterna kompletterad med NO boosters för en hård pump
 • Bidrar till massiv muskeltillväxt utan fett
 • Pump! Bättre blodflöde i muskler för mer volym och absorption av föda
 • Explosiv muskelstyrka
 • Ökad uthållighet
 • Förskjuter mjölksyran, så du orkar göra extra repetitioner
 • Kreatin utan laddningsfas, ingen väntan på effekt utan omedelbar verkan
 • Mer muskelvolym genom den kombinerade effekten av de fem mest kraftfulla kreatinsorterna
 • Äntligen! En kreatin produkt som du inte får subkutan vätskeansamling av
 • Inga mer smärtsamma kramper
 • Perfekt pre-workout produkt för dig som inte vill ha någon stimulant

Kreatin med ytterligare ingredienser för muskelpump

Det har regelbundet kommit in förfrågningar om en produkt som kombinerar effekten av kreatin med något som främjar muskelpump. För alla dessa har vi goda nyheter: Crea Shock Pump är tillgängligt! Man behöver inte längre blanda separata tillskott i en shake för maximal nytta av NO-boosters och kreatin, Nej! Vi tog fram Crea Shock Pump som innehåller allt i ett perfekt förhållande, -som dessutom är billigare!

Crea Shock Pump ger dig en stenhård pump eftersom vi tillsatt AAKG och Arginin Nitrat. Detta är bevisade kväveoxid boosters som hjälper blodkärlen i musklerna att slappna av, så att blodet kan flöda rikligt till dina muskler för att förse de med näring. Du kan se det direkt: musklerna blir fylligare och rundare med en tydlig form. Och du ser det inte bara, du känner det också! Musklerna blir större och hårdare så att huden nästan känns som det ska brista. Och eftersom det blir ett bättre blodflöde, så kommer musklerna att ta upp näringsämnena mycket effektivare. Musklerna kan då reparera sig och växa snabbare.

Hur kan du få ut mer av kreatinet från Crea Shock Pump

Om du vill bygga muskler snabbare, så ger kreatin dig ett utmärkt stöd. Det vet varje seriös styrkeidrottare. Effekten av kreatin har bevisats i mångtals studier i flera årtionden. Men kan det bli bättre? Ännu mer kraftfull, ännu mer ren? Vi trodde länge att toppen var nådd, men eftersom vi har utvecklat en Crea Shock produktlinje säger vi ja! Crea Shock är mycket mer effektiv!

Om kreatin monohydrat är en vindpust, då är Crea Shock Pump en orkan!

Crea Shock Pump ger alla fördelarna med kreatin. Bättre, hårdare och snabbare. Med andra ord: ännu djupare och mer intensiv träning. Mer styrka, mer uthållighet, mer muskelmassa. Inom några pass kommer du att märka att din prestation ökar. Speciellt när det kommer till explosiva övningar där repetitionerna är begränsade med tunga vikter, så kommer du verkligen bryta igenom barriärer. Och spegeln? Kommer inte heller ljuga, ökningen i muskelstorlek är imponerande, helt fri från fett och vätska.

Äntligen ett kreatin utan nackdelar

Det kanske vackraste utav allt med Crea Shock, är att du får extra kraft, massa och uthållighet utan de nackdelarna med traditionellt kreatin. För även om monohydrat erbjuder goda resultat, så klagar många användare på att de samlar på sig vätska mellan huden och musklerna. Det är inte skadligt, men en nagel i ögat för den som vill få fram definitionerna i musklerna. Du slipper även laddning och stoppfaserna som man ska hålla sig till med monohydrat.

De fem banbrytande kreatin varianterna ger nämligen så snabb och fullständig absorption så laddningsfaserna ligger i det förflutna.

De bästa kreatinsorterna och NO boosters – nu i ett och samma kosttillskott

Alla ingredienser i Crea Shock Pump har med omsorg plockats ut och samordnats i en och samma produkt, så att du har den mest explosiva mix av kreatin och kväveoxid boosters hemma.

Fullständig Kreatin Mix

Crea Shock Pump ger konstant positiv mängd kreatin i kroppen och muskler. Precis vad du behöver när du tränar för resultat.

Kreatin Ethyl Ester malat – Känd för sin mycket höga absorption, minst 99 % absorberas av kroppen. Kreatinet är bundet till en molekyl som skyddar det från nedbrytning på vägen ut till muskelcellerna. Det många människor inte vet, är att det klassiska monohydratet bryts ner snabbt och enbart 10 % av det man stoppar i sig används av muskelcellerna. Medan ethylester alltid används till 100 % – även efter år av användning.

Kreatin Pyruvat – Är en unik molekyl av kreatin med pyrodruvsyra. En kraftfull kombination, eftersom pyruvat främjar transporten av glukos från blodet till muskelcellerna. Pyruvat ger alltså en extra skjuts för kreatinet in till muskelcellerna, men även andra näringsämnen.

Kreatin HCl – Stämplas som en bomb bland amerikanska styrkeidrottare. Så vi tvekade lite att lägga till det i mixen. Hemligheten? Till skillnad från konventionella kreatin molekyler är att hydrokloridföreningen (HCl) bidrar till att stabilisera kreatinet. I själva verket upptäckte forskare att HCl kopplat till kreatin ger 59 gånger bättre löslighet än monohydrat. Således har du en försäkran om att kreatinet bidrar till dina resultat till sista milligram.

Taurin och Tyrosin – Ger dig mer energi, bättre koncentration och främjar upptaget av kreatinet men även andra näringsämnen. Taurinets grundläggande funktioner i kroppen är att agera osmosregulator, d.v.s. justera cellernas behållning av mineraler och vätska. En hög cellulär vätskeretention ger ett bra muskulärt tryck! ! Det är också en effekt som efterliknar insulin och dess förmåga att transportera in glukos i cellerna. Detta gör att transporten av näringsämnen in i muskeln går snabbare, vilket leder till en snabbare återhämtning. Dessutom styr taurin till viss del flödet av positiva joner över musklernas cellmembran, en process som ovillkorligen är nödvändig för en god kontraktions- och reflexionsförmåga.

L-Tyrosin är en aminosyra som är nödvändig för bildandet av dopamin, adrenalin, noradrenalin samt sköldkörtelhormonerna T3 och T4, vilket kan påverka nivåerna positivt, som kan leda till en höjning av kroppens ämnesomsättning. L-tyrosin har visat sig kunna reducera stress och är även bra vid narkolepsi, utmattningssyndrom, och depressioner.

Pump Mix

AAKG – Många kväveoxidboosters kommer och går på marknaden, men AAKG har stadigt funnits på toppen i många år. Den bundna formen av Arginin Alpha Keto-Glutarat ger dig en trevlig, fast pump och full cirkulation eftersom det öppnar ytterligare kväveoxid i musklerna. De långsiktiga effekterna är kanske mest imponerande. Till exempel fann forskarna att AAKG användare ökar i bänkpress med 230 % högre bland användare än icke-användare på en 8 veckors period. Om du tänker för maximal styrka och explosivitet, då bör inte AAKG saknas i ditt kosttillskotts förråd.

Arginin Nitrat – Alla gammaldags pump kosttillskott innehåller den vanliga L-arginin, vi väljer det bästa: Arginin Nitrat. Kombinationen av aminosyran l-arginin med nitratjoner ger en betydligt längre kväveoxid boost – upp till 8 timmar efter intag! För klassiskt arginin är mycket beroende av extra syre under träningspasset, kan Arginin Nitrat enkelt använda det på egen hand. Det innebär att du kan njuta av en fylligare pump, mer vaskularitet och bättre upptag av näringsämnen, långt efter ditt sista rep.

Användning

Ta en portion (1 rågad skopa) efter att du vaknat upp med 200 ml vatten. Ta den andra dosen på träningsdagar, 45 min före träning. På de dagar du inte tränar, tar du den andra dosen på eftermiddagen.

Fakta

Innehåll: 390 gram
Storlek servering: 6,5 gram
Antal serveringar per burk: 60

Näringsvärde per 6,5 gram
L-Arginin Alfa-Keto-glutarat 2000 mg
Kreatin citrat 625 mg
Creatine Ethyl Ester Malate 625 mg
Kreatin Malat 625 mg
Kreatin Pyruvat 625 mg
Arginin Nitrat 500 mg
Kreatine hcl 500 mg
L-Tyrosin 250 mg
Taurin 250 mg
Övriga ingredienser: kreatinpyruvat, kreatinmalat, kreatin-etylestermalat, kreatin citrat, L-arginin HCL, smakämne, surhetsregulator: citronsyra, taurin, L-tyrosin, trinatriumcitrat, kalium, bikarbonat, antiklumpningsmedel: kiseldioxid, sötningsmedel: sukralos, färgämnen: (antocyaniner, safflorkoncentrat).
Allergener: Denna produkt innehåller inga allergiframkallande ämnen.

Varning

Överstig inte det rekommenderade dagliga intaget. Förvaras på en torr och sval plats och utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för barn eller gravida kvinnor. Använd inte i kombination med något läkemedel. Rådfråga din läkare först.

4 recensioner av Crea Shock Pump

 1. Betygsatt 5 av 5

  Magnus Löfman

  Ruggigt mysig produkt! Skönt att slippa uppladdningsfasen på denna som det är på så många andra kreatin produkter. Jag personligen fick inte ut pumpet som jag vela, men överlag en riktigt bra produkt. rekommenderas starkt!

 2. Betygsatt 5 av 5

  Pontus Roberg (#Meraslit)

  Grymt bra och lämplig produkt! Skönt att slippa uppladdningsveckor som det ofta är med andra kreatinprodukter. Nu får du dessutom en kreaprodukt med pumpämnen samt grym smak. Det smakar som saft och du dricker på morgonen innan frukost samt innan träning. Jag blandar creashock pump och koffein tabletter som också finns att köpa hos b5sport. Perfekt pwo och man slipper alla form av "krascher" efter man tränat!

 3. Betygsatt 5 av 5

  Daniel Lindén

  Har länge kört Massbuilder ifrån BodyScience, då det är en liknande stimfri pwo, men denna är snäppet ännu bättre! Den innehåller de allra bästa kreatinsorterna, taurin som ökar upptaget samt ökad vätskevolym i cellerna, tillsammans med aakg och arginin-nitrat och muskelcellerna blir maximalt fyllda under och efter passet samt ett bättre upptag av näringsämnen efter för bättre återhämtning. Näe, denna är helt klart bästa stimfria pwo på marknaden!

 4. Betygsatt 5 av 5

  Christoffer Berg

  Sjuk pump, bra tryck genom hela passen samt riktigt bra smak!!!!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Innehållsförteckning benämns den lista (förteckning) över innehållet i en mer omfattande tryckt publikation, avsedd att göra innehållet mer lättöverskådligt.
Tillbaka till toppen