BCAA med 4:1:1 fördelning och god smak

– Accelererar muskelåterhämtning och tillväxt efter träning
– Perfekt fördelning (2:1:1)
– Ger ökad ork under passet och hämmar muskelnedbrytning

I lager

249kr

Rensa urvalet

BCAA Pulver 4:1:1 – XXL Nutrition

  • Blockerar muskelnedbrytning under träning!
  • Accelererar muskelåterhämtning och tillväxt efter träning!
  • Fördelning (4:1:1)
  • Absorberas direkt, precis när du behöver dem!
  • Ökar fettförbränning under diet!
  • Minimerar muskelförlust under viktminskning!
  • Motverkar mental trötthet!

Förkortningen BCAA står för Branched Chained AminoAcids (svenska: grenade aminosyror). De tillhör de essentiella aminosyror som inte kan bildas i kroppen och som därför måste tillföras via kosten.

XXL Nutrition BCAA består av de grenade aminosyrorna l-Leucin, l-Isoleucin och l-Valin i ett 4:1:1 förhållande.  L-Leucin är den aminosyra som stimulerar proteinsyntesen mest av alla aminosyror enligt mängder av studier, och finns därför i dubbelmängd gentemot de andra. Tillsammans är de en viktig källa för snabbåtkomlig energi som ger dig extra styrka och energi under träningspasset. Vid tung och intensiv träning bryts BCAA:n i muskelcellerna ned för att göra energi till citronsyracykeln i de arbetande cellerna. Men genom att ta ett tillskott av dessa grenande aminosyror kan man motverka muskelnedbrytningen, samtidigt som man ser till att de finns tillgängliga för muskelcellerna.

Mentalt Fokus med BCAA

Serotonin är ett derivat av aminosyran tryptofan. Den omvandlas till serotonin när den når hjärnan, vilket gör att man kan känna sig mentalt trött. Vid fysisk ansträngning minskar mängden BCAA i blodet och tryptofan ökar. Extra BCAA före passet kan minska mängden tryptofan som levereras till hjärnan på grund av att dessa två konkurrerar om samma transportör. och kan på så motverka den mentala tröttheten. Detta gör BCAA till ett idealiskt tillskott för både gymträning, som för andra intensiva aktiviteter och idrotter.

De positiva effekterna av BCAA slutar inte här, för efter träning kommer de att gynna dina muskler. Med bara en extra dos, företrädesvis direkt efter träning kan du öka din proteinsyntes avsevärt. Dina muskler får snabbt mer näringsämnen, vilket ökar deras tillväxt och återhämtning. BCAA verkar både anti-katabol och anabolt. Med andra ord blir det ingen mer muskelnedbrytning, endast muskel utveckling.

XXL BCAA Powder är perfekt för att få i sig en hög dos BCAA på ett fördelaktigt sätt.

Beredning

Blanda 10 gram (2 skopor) BCAA pulver med vatten och drick det runt din träning. BCAA Powder kan du ta före, under och/eller direkt efter träning. BCAA Pulver går utmärkt att kombinera med DextroJuice Pro eller Waxy Maize för att stimulera proteinsyntesen ännu kraftigare.

XXL Nutrition BCAA finns också i praktiska kapslar: BCAA Mega Caps..

Fakta

Innehåll: 500 gram
Storlek servering: 10 gram (2 skopor)
Servingar per burk: 50

Aminosyraprofil Per 1 dosering (ca 10 g)
L-Leusin 5600 mg
L-Valin 1400 mg
L-isoleucin 1400 mg
Ingredienser: L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin, syra regulatorer: citronsyra. Trisodiumcitrat, smakämne (kokosnöt, ananas), emulgeringsmedel: sojalcitin, antikockermedel: kiseldioxid, sötningsmedel: sukralos, naturligt färgämne: betakaroten.
Allergen information: Produkten innehåller inga allergener

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

Smak

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “BCAA 4:1:1 Pulver 500g”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Innehållsförteckning benämns den lista (förteckning) över innehållet i en mer omfattande tryckt publikation, avsedd att göra innehållet mer lättöverskådligt.
Tillbaka till toppen