ProteinBars

Här hittar du proteinbars som passa alla, oavsett om man går på diet, vill ha baren med mest protein i eller endast är sugen på en bar som helt enkelt smakar himmelskt gott!

Hos oss hittar du bars med:

  • Bäst smak
  • Bäst Innehåll
  • Bäst pris

Är du ute efter en Proteinbar med FULLT fokus på innehåll?

Är målet att hitta en proteinbar med så högt proteinvärde som möjligt samtidigt som det givetvis ska smaka gott, så rekommenderar vi någon av våra high proteinbars. Dessa innehåller rekord mängden 50 g protein per 100 g och 45 g protein/ bar! De smakar dessutom riktigt gott (speciellt smaken ”Redfruit”) och har knappt något socker alls i sig (1,7g) och endast en mindre mängd kolhydrater.

Proteinbars med fokus på SMAK

Vill man däremot ha en bar där absolut fullt fokus ligger på smak, så ska man gå för några av våra proteinbars från Delicious serien eller Delicious Crunchy.

Innehållsmässigt så håller den ”vanliga” delicious serien snäppet bättre klass än Crunchy serien, och även styckevis pris, då det är 18st per förpackning mot 12st  som det är i Crunchy.

Crunchy serien är däremot de ABSOLUT godaste barsen du kan tänka dig, och det ett kanon bra mål efter ett hårt träningspass då kroppen skriker efter påfyllning av energi, vilket lite socker faktiskt lämpas sig bäst för att fylla på snabbt. Givet har de även en bra mängd protein för att stimulera proteinsyntesen (muskeluppbyggandet) samt senor och vävnad.

Önskar man gå på ett mer välkänt varumärke så har vi även snickers proteinbar eller mars proteinbar.

Low Carb. Proteinbars med fokus på lågt kolhydratsinnehåll

Sist men inte minst så har vi som sagt kategorin lowcarb bars, där fokuset helt ligger på protein och låga kolhydrater. Med 19.4g Protein per bar och 2.6g Kolhydrater så  det ett perfekt alternativ för de som går på Atkins eller LCHF/Low carbdiet. Vi vill gå så pass långt att påstå att det inte finns någon bar i marknaden som är i närheten av dessa värden på innehållet som våra low carbs bars har, samtidigt som de håller en bra smak.

Hoppas det smakar!