Post workout

Här visar vi produkter är som vi anser är perfekta för att intas efter passet, i stället för PWO:s som är 100% inriktade för att intas före passet. I denna kategori så platsar väldigt många produkter, då vanligt protein, BCAA etc med storfördel lämpar sig att inta direkt efter ett träningspass.

Däremot så har vi givetvis viss speciella post-workout produkter, som verkligen endast handlar om att skapa bästa möjliga förutsättningar för att återhämta sig efter träning, och för att få ut maximalt utväxling i form av tillväxt efter sitt pass.

Generellt sett, så är dessa post-workouts baserade på snabba och kvalitativa kolhydrater (återhämtning av energi) som kombineras med protein eller BCAA för att stimuleras proteinsyntesen (muskel uppbyggande) maximalt.

Vissa lite mer avancerade Post-Workouts innehåller även kreatin, vitaminer och mineraler med mera. Så som Mega Grow (personalens favorit och storsäljare) eller Advanced PostWorkout, som inte bara smakar fantastiskt gott, dessutom ger bästa möjliga förutsättning till återhämtning och uppbyggnad.

Även om vi kan lista några produkter här som är perfekt att intas efter passet, så betyder det givetvis inte det att de faktiskt inte kan vara mycket fördelaktiga att inta även före passet.