Måltidsersättning

Här finner du olika måltidsersättare som förenklar livet genom att vara enkla, snabba och nyttiga substitut till annan mat eller mellanmål.

Det kan handla om att öka proteinintaget i sin dagliga kost, skärpa till och kontrollera intaget, spara tid eller helt enkelt bara ett sätt att inta nyttigare måltider eller snacks som faktiskt gör kroppen gott samtidigt som de smakar toppen!

De måltidsersättarna som vi erbjuder hos oss erbjuder ruskigt god smak, enkel preparation och högkvalitativt innehåll.

Några snabba exempel, på produkter som sticker ut hos oss i denna kategori.

Proteinpannkakor
Vi har de absolut bästa och godaste proteinpannkakorna som tar 2 minuter från tanke till färdig pannkaka/ våffla, med kanon bra innehåll. Sötad med stevia och komplexa kolhydrater från havregryn samt högkvalitativt protein från ägg. Trots den mycket goda smaken så innehåller de mer protein än kolhydrater! Perfekt till frukost, middag eller mellanmål med andra ord!

Proteinbars
Vill man helt enkelt endast se till att ha något gott snack som man snabbt och enkelt har till hands, så kan vi starkt rekommendera vår proteinpudding eller någon av våra 3 olika kategorier med bars, där tex delicious serien har full fokus på smak med ett bra innehåll, medan våra High Protein bars har det bästa och högsta proteinvärdet på marknaden samtidigt som smaken är riktigt bra (även om de inte kan jämföras mot delicious serien när det gäller just smak)

Jordnötssmör
Vi har marknadens mest proteinrika jordnötssmör, med hela 48g rent protein per 100g! Super gott att lägga på toasten eller använda till sin matlagning.

För att inte mala på allt för mycket i texten, så kan nog säga att vi har en rad olika produkter som vi erbjuder som måltidsersättare, och vi hoppas att ni vågar testa dem, då ni med största sannolikhet lär bli mycket nöjda oavsett vilken ni väljer.