Kreatin

Kreatin är ett av de äldsta, mest beprövade samt erkända kosttillskotten när det gäller att höja prestatonsförmågan ordentligt! Det är med andra ord ett känt faktum att kreatin verkligen fungerar och faktiskt ger stora prestationsökningar.

Så om du vill öka din uthållighet och känna tryck repetition efter repetition utan att få mjölksyra så kreatin definitivt något du bör prova.

Hos oss kan du förvänta dig att hitta de absolut bästa kreatinprodukterna på marknaden!

Välj om du vill ha ett enkelt, billigt och högkvalitativt kreatin så kör du på Kreatin Monohydrat (mikroniserat för bästa resultat), som ger kanon bra tryck när uppladdningsfasen är genomförd!

Givetvis ger inga av våra kreatiner några negativa effekter så som subkutan vätskeansamling som vissa upplever att de får av andra kreatiner (då vissa tillverkares kreatiner möjligvis ej har ett rent innehåll).

Önskar du maximal effekt så testar du någon av våra Crea Shock varianter! Med dessa så får du absolut maximal effekt man kan förvänta sig från kreatinets värld! Dessutom undviker du lång laddningsfas som de traditionella kreatinprodukterna kan ge (tex vanligt kreatin monohydrat!

Detta pga att XXL nutrition mixat de fem renaste kreatinformerna för bästa absorption och tryck samt en del andra ingredienser för optimal energi, muskelprestanda, tryck och absorption.

Vill du lägga extra fokus på just pump, så kör du på Crea Shock Pump!