Fettförbrännare

Fettförbrännare, fatburner, bantningspiller, kalla det vad du vill. Kärt barn har många namn. Egentligen handlar det hela om en enda sak, och det är att erbjuda produkter som hjälper dig med din diet och viktnedgång.

Det mest effektiva sättet att minska fettprocent på kroppen är helt enkelt att ha en anpassad diet samtidigt som man tränar hårt. Det handlar alltså om att minska sitt energiintag eller att öka sin energiförbrukning, vilket oftast leder till viktminskning och tyvärr potentiellt muskelnedbrytning. Det svåra i processen är att se till att de insatser man gör under en diet, faktiskt optimalt bränner från fettet i stället för musklerna.

Speciellt i under diet, så har kroppen en tendens att gå in så kallat svältläge, vilket gör att man bränner mindre från fettdepåerna och mer från muskler samt ny energi från mat. Oftast så sliter man dessutom med att hålla energin uppe för att klara av att hålla ett bra tempo och motivera sig i sin träning. På det, så brukar de flesta dessutom få brottas med det jobbiga sötsuget som oftast är närvarande och det som gör att man misslyckas med sin diet.

För att hjälpa våra kunder i just den process så erbjuder vi en mängd med olika produkter som stöd till din diet eller för att helt enkelt se till att optimera din fettförbränning oavsett mål i din träning och hjälpa dig med ovan nämnda utmaningar.


Fettförbränning
Grunden till att bli av med överskott av kroppsfett är alltid balansen mellan antal kcal som man äter vs antal kcal som man gör av med under dagen. För att enkelt ta reda på hur stort ditt energibehov som du ska äta varje dag finns det två olika ekvationer som man kan hitta på nätet där du kan ta reda på din basalförbränning (basal metabolic rate). Där kan du få ut ungefär hur mycket kcal din kropp behöver för att fungera i total vila, dvs hur mycket du behöver äta för att behålla din vikt i total vila, dvs när du sitter eller ligger still i sängen 24 timmar/dygn. Sedan går det även åt energi när du är aktiv och rör på dig, och denna energiförbrukning måste man även täcka upp under dagen.

Du kan även ta reda på hur mycket kcal du behöver för att behålla din vikt genom att loggföra ditt kcal intag under en vecka.  Kroppen är extremt bra på att anpassa sig för att inte gå med för stora förluster som kan innebära fara, och kcal behovet är väldigt individuellt.

För att skapa en positiv fettförbränning som håller i längden gäller det att du har koll på hur mycket kcal du ska äta varje dag, och ett hållbart mått är att ungefär äta 500 kcal mindre än vad behovet är, vilket kommer leda till ca 0,5-1 kg viktnedgång/vecka. Skapar du för stor negativ förlust av behovet kommer kroppen säga ifrån och gå i sparläge. Vid sparläget så stryper kroppen helt enkelt tillgången till energi och således förbränning, vilket gör att det inte kommer att hända någonting positivt vare sig på vågen eller i spegeln.

Att gå med en negativ energibalans kommer vara tufft både fysiskt och psykiskt.
2st rekommenderade fettförbrännare:
Känner du att din energi är väldigt låg under din diet så ska du prova någon av de två mest effektiva fettförbrännarna vi har:

Get Ripped – som innehåller hög dos av koffein samt ingredienser som ökar fettförbränningen, framför allt l-karnitin och l-tartrate som hjälper dina muskelceller att använda lagrat fett som energi.

Eller vår mest kompletta fettförbrännare:

Fat Killer – den ultimata fettförbrännaren, som har flera ingredienser som ökar din energi, men även ökar kroppens förmåga att använda fett som främsta energikälla, speciellt i slutet på en diet när du börjar få slut på lagrat fett, när kroppen absolut inte vill använda det sista lagrade fettet som energikälla och går på sparlåga, samtidigt som du kämpar för att bli ännu mer rippad. Den har även ingredienser som är bevisat effektiva för att hjälpa dig fortsätta använda full energi och bränna fet när du normalt går in i sparläge under en hård diet.
Soon online:
Fettförbränningspaket 1:
Perfekt paket med produkter som kommer öka din energi, öka fettförbränningen och sparande av muskelmassa. OBS att kombinera detta med en väl balanserad diet.
1 st CLA Force, 1 st Get Ripped, 1 st HMB

Fettförbränningspaket 2:
Vårt absolut bästa paket för att bli riktigt rippad, utan att riskera att bli av med din muskelmassa. OBS att kombinera detta med en väl balanserad diet.
1 st CLA Force, 1 st Fat Killer, 1 st HMB, 1 st L-karnitin