Blogga eller jobba som influencer med om oss

Tjäna pengar, få gratis kosttillskott eller anordna tävlingar för dina följare

Har du en blogg, egen hemsida, en youtube kanal eller Instagram med många följare? Vi tycker det är jätteroligt när Influencers av olika slag skriver om oss och våra produkter! Vi är alltid öppna för förslag på samarbeten. Här kommer några förslag på hur vi kan samarbeta, men tveka inte att kontakta oss om du har några egna idéer eller frågor!

Recensera produkter
Vill du testa eller recensera något vi säljer? Vi bistår gärna med produkter och lägger oss självklart inte i vad du tycker om dem och skriver på bloggen. Vi gillar ärliga bloggare bäst! Eftersom det kostar pengar för oss att lämna ut produkter så måste vi tyvärr ha vissa krav på hur många besökare det mediet du använder dig av har, för att vi ska kunna skicka varor.

Affiliate
Vill du inte bara få produkter utan även tjäna en bra pengar? I sånt fall ser vi till att ta fram ett RIKTIGT bra upplägg där vi endera trackar Er site via affiliate länkar så att du kan se exakt hur står förtjänst du bidragit med och därmed även hur pass mycket pengar du tjänar på det. Givetvis så ser vi till att även kolla referens trafik med mera.

Har du ingen egenhemsida eller blogg, där vi kan se till att spåra affilate trafik så hittar vi något upplägg med tex rabattkoder eller liknande som vi kan spåra.

Tipsa om våra produkter
Du kan fritt använda våra bilder och produktbeskrivningar för att skriva om våra produkter.

Anordna tävling
Många influencers gillar dessutom att anordna tävlingar för sina följare, så om du går i tankarna på att hitta på något kul för din följare så hör av dig så löser vi något. Vi bistår gärna med priser och tävlingsidéer om det är något vi tycker låter bra. Precis som vid produkttestning så måste vi dock ha krav på hur populär din blogg ska vara för att få tävla ut produkter från oss.

OBS! För att öka dina chanser till ett samarbete, så föreslår vi att du är så detaljerad som möjligt vid kontakt. Kom med ett förslag på upplägg som är konkretiserat i vad du EXAKT vill du ha och vad du ger oss.