Blast! PWO 300 g 199kr
Glutamine Peptide Matrix 329kr
Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 2 kundrecensioner
2 Recension

Gaba 500 mg 120 kapslar

– 500 mg GABA per kapsel
– Perfekt tillskott för både tränande- och icketränande människor
– Optimerad med Vitamin B6

 

Finns på rest.

129kr

Tillgänglig som restorder

Jämföra

Gaba – XXL Nutrition

När du köper GABA som kommer ifrån XXL Nutrition så kan du känna dig säker på att det du får, endast är den naturligt förekommande L-formen av Gaba som finns i livsmedel och i kroppen.

GABA hänvisas ofta som ” hjärnans och kroppens egna naturligt lugnande medel”. Genom att hämma överstimulering av hjärnan, kan GABA bidra till att främja avslappning och lindra nervösa spänningar. Vid långvarig stress och dålig sömn så ”förrådet” av detta tömmas och behövas fyllas på.

GABA (gamma -aminosmörsyra) är en icke -essentiell aminosyra som huvudsakligen återfinns i den mänskliga hjärnan och ögonen. Den betraktas som en hämmande neurotransmittor, vilket betyder att den reglerar hjärnan och nervcellsaktiviter genom att hämma antalet neuroner som hjärnan utsöndrar.

Stress i kombination med svårigheter att slappna av, kan leda till sömnsvårigheter. Vilket i sin tur även kan resultera i strama muskler och hämma kroppens återhämtningsförmåga. GABA är då ett av kroppens naturliga ämnen som kan hjälpa dig att slappna av samt återfinna sömnen, vilket gör den till en populär produkt att köpa för många idrottare men även folk som ej idrottar.

XXL Nutritions GABA innehåller endast de naturligt förekommande L – formlerna som kan återfinnas i mat och kroppens naturliga produktion.

GABA kan hjälpa när du är orolig, irriterad eller har svårt att sova.

Kombinera GABA med L-Ornitin och L – arginin för bästa resultat.

Rekommenderat intag:

Ta en kapsel, 2 till 3 gånger dagligen. Intas helst innan man ska sova och på fastande mage . Överskrid inte den rekommenderade dosen.

En del kan ibland uppleva lättare trötthet i samband med intaget av GABA och det rekommenderas att iaktta försiktighet vid bilkörning och användning av maskiner, innan man vet hur tillskottet påverkar en personligen.

GABA bör även undvikas i samband med alkoholintag.

Innehåll

Innehåll: 120 kapslar á 500 mg
Storlek dosering: 1 kapsel
Antal doseringar per förpackning: 120

Per dosering 1 kapsel
GABA (gamma -aminosmörsyra ) 500 mg
Vitamin B6 1,3 mg
Övriga ingredienser: Kapsel (gelatin), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat , kalciumkarbonat , kiseldioxid)
Allergeninformation: Produkten innehåller inga allergener.

Vanliga frågor & svar kring GABA

Q) Har GABA biverkningar?
A) Ett litet antal användare känner en lätt stickande i hela kroppen efter att ha använt GABA. Även om det finns inga belägg för någon fara, kan det upplevas som obehagligt.

Q) Hur gör jag för att få mest effekt av GABA?
A) Eftersom GABA tas upp i mindre del i kombination med andra aminosyror, så rekommenderar vi att man tar det mellan måltiderna. Således kommer innehållet från GABA:n att tas upp av kroppen i så hög grad som möjligt för optimal effekt.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Produkten bör förvaras utom räckhåll för barn

Registrering

NUT AS 1986/22

2 recensioner av GABA 500 mg 120 kapslar

  1. Betygsatt 5 av 5

    R. Coleman

    Väldigt lugnande, bra för stress och oro. Kan ha en viss tröttande effekt med det går bort inom ett par dagar. Utöver detta fungerade kosttillskottet som tänkt! // RC

  2. Betygsatt 5 av 5

    Thomas

    precis vad jag behövde och supersnabb leverans!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Innehållsförteckning benämns den lista (förteckning) över innehållet i en mer omfattande tryckt publikation, avsedd att göra innehållet mer lättöverskådligt.
Tillbaka till toppen