Blogga om oss

Har du en blogg eller egen hemsida? Vi tycker det är jätteroligt när bloggare skriver om oss och våra produkter! Vi är alltid öppna för förslag på samarbeten. Här kommer några förslag på hur vi kan samarbeta, men tveka inte att kontakta oss om du har några egna idéer eller frågor!

Vi länkar till din blogg!
När du länkar till någon produkt, kategori eller tagg hos oss så länkar vi tillbaka till dig från samma sida! Längst ner på de flesta av våra sidor ligger en avdelning "Bloggat om denna sida".(Bara om nån har bloggat om denna sida) Länkar du till vår sida så länkar vi tillbaka till dig därfrån!

Tipsa om våra produkter
Du kan fritt använda våra bilder och produktbeskrivningar för att skriva om våra produkter. Enda kravet är att du i så fall länkar tillbaka till oss!

Recensera produkter
Vill du testa eller recensera något vi säljer? Vi bistår gärna med produkter och lägger oss självklart inte i vad du tycker om dem och skriver på bloggen. Vi gillar ärliga bloggare bäst! Eftersom det kostar pengar för oss att lämna ut produkter så måste vi tyvärr ha vissa krav på hur populär din blogg måste vara för att vi ska kunna skicka varor. Kontakta oss genom formuläret nedan så återkommer vi!

Anordna tävling
Många bloggare gillar att anordna tävlingar för sina läsare. Vi bistår gärna med priser och tävlingsidéer om det är något vi tycker låter bra. Precis som vid produkttestning så måste vi dock ha krav på hur populär din blogg ska vara för att få tävla ut produkter från oss.

Vi kan även skapa avtal med provision för de som bloggar till oss och skapar försäljning.

Kontakta Pär
E-post: par@b5sports.com
 

B5 Sports AB
© 2013-2017 | All rights reserved!