IMG_7003

What´s new and what´s not! (gammalt men återupplagt pga server-crash)

Servern till vår hemsida har vary ostabil i ca 2 veckor eller mer, och i den vevan så försvann detta inlägg, så jag lägger in det igen nu, efter lite återskapande och mixtrande! Men tänkt på att det är ett gammalt inlägg för Er som inte läst det innan och undrar varför infon är lite gammal!

Hallå alla eller de få som möjligen fortfarande hittar hit med tanke på min urusla uppdatering! hehe

Detta är version 2 eftersom det förra inlägget försvann när vi bytte server till siten, vilket även är anledningen till att bloggen har vart helt nere.

Den största anledningen till att mina uppdateringar har dröjt så inåt norden, är pga att jag har arbetat i princip ALL min vakna tid.. Eller ja det är en lögn då jag faktiskt unnade mig totalt 4 st alkoholfri bärtz (hinner inte vara bakis tyvärr:/) och lite mingel. All övrig tid då jag inte jobbat har spenderats med min fina eller på gymmet. Anledningen till det brutala antalet timmar med jobb är just pga min nya webbshop i kombination med att jag har 2 till små företag som jag måste ratta samtidigt.

Kan berätta mer om dom en annan gång.. :)

Den andra anledningen är att jag oftast känner lite press kring att komma med något nytt och roligt material att läsa, och med tanke på att allt kretsar kring jobb just nu, så har det vart lite sparsamt med de roliga sakerna att skriva om!

Jag måste dock se till att lära mig att det är bättre att skriva lite i stället för att dra ut på det och komma med en monster uppdatering varenda gång! Eller vad tycker ni?

Skit samma, det blir vad det blir! 😉

För de som undrar hur jag och Rebecca har det, så kan jag meddela att vi har det bättre än någonsin! Även om jag tyvärr har vart lite frånvarande på telefonen ibland under vissa period pga allt jobb.. men jag tänker att min chans att jobba arslet av mig är just nu, medan vi ännu fortfarande är särbos. Då det verkligen inte håller att hålla detta tempo när hon väl flyttar hit…!

alla hjärtans dag så gick vi ut med att vi faktiskt blir sambos den 1: a April vilket vi båda ser fram emot så enormt mycket, speciellt då ingen av oss är särskilt bra på att ha ett långdistansförhållande under en längre tid!

Jag och min fina aka puman, har hängt en del och jag tycker att varenda helg vi ses är så otroligt mysig. Vi gillar rätt liknande saker och vill oftast hitta på något kul och vara sociala, lika mycket som vi älskar att stänga in oss en hel kväll för att bara mysa framför en film eller liknande.

Det absolut bästa är dessutom att båda verkligen trivs med varandras familjer, där humorn med extremt låg tröskel och högt till tak står som gemensam nämnare! Till och med Rebecca mormor och morfar gillar att jävlas med en och busa konstant! Lill momo är nog dessutom den största korthajen jag stött på hittills, vilket definitivt syns på hennes luriga blick i bilden nedan! haha

Att Stenströmsfamiljen dessutom verkar ha en fetisch för att bygga hobbithus är en annan sak! Tror att jag får investera i en trampbil så att jag kan röra mig utan råka ut får allvarliga skallfrakturer var enda gång!:P

IMG_7003IMG_7002

Min största konkurrent vid pokerborde, korthajen Stenström!!

IMG_6975

Kan varmt rekommendera Choklad Kompaniet om ni vill göra något kul med Er partner i Sthlm! 😀 Skit kul att mixtra med lite olika smaker och motiv! Blev ruskigt nöjd med min ros och Rebecca fick till ett bra och färgglatt R hon med… hehe

IMG_6989IMG_7060IMG_7040IMG_7017

Har försökt hålla igång min träning så gott jag kan, och dessutom varierat den med lite Thai box samt rörelseträning! Vilket verkligen behövs till de här gubbhöfterna!! 😛 En och en annan Semla har dessutom råkat slinka ned efter passen! Men det är det som är en av de fina bonusarna med träning, att man får fuska lite med godsaker:D

IMG_6983

Skulle byta vindrutetorkare och resultatet blev att jag avverkat 2st spritt nya vindrutetorkare pga att fästanordningarna verkar vara gjorda av chipsmaterial…!! Vilket inte direkt underlättar när en trött och stressad Pär är på väg hem till Bollnäs mitt i natten… :( Kom en och en annan svordom kan jag säga!

IMG_6921

Så här har hela vintern sett ut i Bollnäs pga att kylan sprängde duschen nere i stugan där jag bor när jag är hemma i Bollnäs under veckorna.. Grymt härligt att springa naken till stugan -15 varje gång man duschat!! Yaay…!

IMG_7063IMG_7076

Förutom det så har jag även tagit hand om min stackars mor som nu mer kallas för Terminator pga all titan som hennes höft numer består utav! Jobben har definitivt krävt sina uppofffringar, och involverat diverse arbeten som nästan måste anses som snudd på barnarbete!! Iaf de gånger jag har vart tvungen att ta hand om hennes fötter!! 😛

IMG_7094

Som den snälla son jag är så försökte jag även hjälpa till med matningen på sjukhuset, men min mor var inte alls så uppskattande som man skulle kunna trott och förväntat sig, så ni förstår säkert hur tufft jag haft det!! hehe

A well, så nu får det räcka… Det är en liiiten snabbsummering av den senaste tiden iaf!

 

 

 

Pär Nilsson

Pär Nilsson

VD / Partner at B5sports
I am the new CEO and partner for the company B5sports AB.

We are the sole distributor of the XXL nutrition productserie in the Nordics.
Pär Nilsson
Pär Nilsson

About Pär Nilsson

I am the new CEO and partner for the company B5sports AB. We are the sole distributor of the XXL nutrition productserie in the Nordics.

Kommentera