Bicep "Bachelor" Curls

Träning och promenad

Tänkte komplettera och skriva om hur resterande delen av helgen sett ut 😀

Lördagen var bara en lång, sömnig och bakfull dag som handlade om att byta ställning i soffan och stoppa i sig godis! Jag va så sjukt trött och råkade så klart somna 3-4 timmar fram till 22, bara för att vakna och inse att nu är det kört med en bra sömn inatt! Yay! :/ Och precis så blev det, la mig kl 03:00 trött men ändå sjukt pigg! Lyckades väl lura in någon slags sömn strax efter 04:00 och sov så sjuuukt ruttet!!

Drömde oroliga drömmar om lager och logistik (tackar min webbshop som fan för det;), där jag dessutom försökte vakna ur drömmen men helt enkelt bara drömde att jag vaknade i stället för att faktiskt göra det, och så höll det på i vad som kändes som en oändlig loop. :(

Aja skit samma, jag sov dåligt iaf! 😛

Vaknade 12 trött som en gammal traktor men lyckades ta mig till gymmet en timma efter en kanna kaffe typ!

Körde ett favorit pass idag, så ”Gunsen” fick en åktur med andra ord:D Det vill säga armar för de som inte helt förstod:P Va tok-trött men det kändes ändå så bra att få köra av sig lite! Även om fokus fick ligga på rehab… Vet inte riktigt vad det är men mina underarmar är definitivt inte bra ännu.. Bara att fortsätta och behandla samt rehaba i guess..!

Bicep "Bachelor" Curls
”Bachelor” Curls aka Biceps Curls ;P

Kunde inte hålla mig från att börja as garva, då jag skämdes lite när jag bad en tjej ta bilder! hehe Men jag måste börja vänja mig som sagt, speciellt om jag vill skriva mer om min träning framöver!

Var tvungen att ta bilder på den här övningen, då jag verkligen kan rekommendera den om man vill komma åt insidan av triceps. Jag har ingen aning vad den kan tänkas heta då det är en liten hemlig pärla till övning som jag faktiskt aldrig sett någon annan köra, så låt oss kalla den för Karate Hantlar eller nå, eftersom man går ner i en typisk karatepose med armarna i bottenläget! 😀 Det var en gammal PT som jag hade när jag körde rehab för några år sedan som lärde mig den, och den är ruskigt bra!

Karate Hantlar
Karate Hantlar

IMG_6881IMG_6877

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det viktiga är gå ner och lyfta upp RAKT, dvs armbågarna ska gå tätt motkroppen så att man inte förvandlar det till en bröstövning!

Efterträningen så kände jag mig rätt hurtig och på g, så jag tog tillfället i akt och tog en prommis i det härliga vädret, med mellanstop på Phils Burger för att ”tanka” lite:P

Gärdet från en annan vy

Nu ska jag ta en god liten snus (ska sluta snart, hobbysnusar bara.. typ), ringa fisapan min och sen sätta mig och jobba med webbshopen! Rätt gött med andra ord!:D

Ha en grym söndag!

Pär Nilsson

Pär Nilsson

VD / Partner at B5sports
I am the new CEO and partner for the company B5sports AB.

We are the sole distributor of the XXL nutrition productserie in the Nordics.
Pär Nilsson
Pär Nilsson

About Pär Nilsson

I am the new CEO and partner for the company B5sports AB. We are the sole distributor of the XXL nutrition productserie in the Nordics.

2 thoughts on “Träning och promenad

    1. Hej Lollo!

      Det kommer inom kort, ska försöka uppdatera imorgon. Har jobbat dygnen runt så det har vart lite väl mycket i det senaste tyvärr.. ! Får väl göra som jag brukar när det lite längre tid, och komma med ett mer sammanfattande inlägg 😀

      Verkligen kul att höra att du uppskattar min läsning iaf! 😀

Kommentera